Ludovic Orban, anunţ TRIST pentru Liviu Dragnea: "Oh, Belina! Insula revine în administrarea statului"

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:
gov.ro
gov.ro

Ludovic Orban a făcut un anunţ în cadrul şedinţei de Guvern de astăzi privind preluarea insulei Belina şi a Braţului Pavel înapoi în administrarea statului.

"Oh, Belina! Am o veste bună să vă dau. După o lungă perioadă în care insula Belina şi Braţul Pavel au rătăcit prin mâinile prietenilor din Teleorman ai PSD-ului şi ai lui Dragnea, astăzi insula Belina va reveni în adminsitrarea statului. Astăzi se semnează procesul verbal de preluare de către Apele Române a insulei Belina şi a Braţului Pavel. Iar preluarea - că de aia a şi apărut o întârziere faţă de planul pe care l-am avut - se va face fără contractele pe care le încheiase Consiliul Judeţean, adică beneficiarul - ştiţi foarte bine - Tel Drum.

Practic, preluarea va fi curată. Sigur, după aia trebuie văzut tot ce s-a construit în mod ilegal în insula Belina şi trebuie dispuse toate măsurile necesare. Aici Ministerul Mediului va trebui să vină cu o Hotărâre de Guvern prin care să reglementăm toate aspectele legate de modul de administrare a insulei Belina şi a Braţului Pavel.

Aşteptăm Hotărârea de Guvern cu celeritate, astfel încât să încheiem acest episod trist în care baronii roşii au încercat să transforme în moşie proprie proprietăţi ale statului român", a declarat Ludovic Orban.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel