Lucian Mîndruță, necruțător cu medicii care au demisionat: „Singurul pericol pentru unii era să îi prindă Poliția cu șpaga“

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Jurnalistul Lucian Mîndruță critică dur deciziile cadrelor medicale din România de a demisiona de teama de a nu lua contact cu pacienți infectați cu noul coronavirus.

Mai mulți medicii de la spitalul din Mioveni, judeţul Argeş, inaugurat anul trecut, şi-au dat demisia când au aflat că trebuie să trateze pacienţi cu coronavirus, cadrele medicale susţinând că nu au echipamente de protecţie.

Astăzi, alte  cadre medicale din secția ATI a spitaluluidin Orăștie, Sibiu, și-au depus demisiile și au plecat, motivând aceleași lucruri. Singurul medic de terapie intensivă, 5 asistente și 5 infirmiere din acea secţie au demisionat, și au făcut-o în cel mai incredibil mod: s-au ridicat şi au plecat, lâsând pacienţii în grija unei singure asistente.

„Am sentimentul ca sunt unii medici pentru care singurul pericol prezentat de meseria lor era sa te prinda Politia cu spaga.

Iata, criteriul asta de selectie se razbuna acum. Discutam despre cele cinci asistente si-un medic care au plecat in grup de la ATI Orastie, "de frica", zice prefectul. Aveau echipament“, comentează jurnalistul Lucian Mîndruță pe pagina sa de Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel