Lucian Bode, întrebat despre vila de 200 mp de la Sinaia: "Încerc să-mi ridic o căbănuță"

Narcis Popa |
Data publicării:

O investigație recentă a Recorder despre primarul din Sinaia arată că Lucian Bode își construiește o vilă geamănă cu a edilului din celebra stațiune de pe Valea Prahovei. 

Investigația îl vizează pe primarul din Sinaia, însă pe parcurs apar detalii și despre o proprietate a fostului ministru de Interne, Lucian Bode, care este încă un "greu" al PNL-ului. Acesta este acuzat că ar fi intrat în posesia unui teren subevaluat, în Sinaia, care ar fi fost cumpărat chiar de la sora primarului PNL din Sinaia. În prezent, în zonă sunt construite în paralel două vile: una care aparține lui Lucian Bode și alta identică, aflată la mică distanță de aceasta, care ar aparține chiar primarului din Sinaia, printr-un interpus apropiat lui. 

Întrebat despre cum a ajuns să-și facă o vilă de 200 de metri pătrați în Sinaia, Bode a pozat mai degrabă într-o persoană săracă, argumentând că nici măcar nu știe dacă va avea bani să ducă la bun sfârșit construcția vilei. Totodată, Bode spune că o casă cu etaj, care are amprenta la sol de 100 de metri pătrați nu poate fi considerată vilă. 

"Da, este un teren de 500 de metri pătrați. O fi puțin o fi mult: unii de aici care îmi poartă de grijă au mai mare garajul decât terenul pe care eu l-am cumpărat. Îmi place foarte mult Sinaia. Am hotărât împreună cu familia mea să fac această investiție. Sunt prieten cu domnul primar Oprea de la Sinaia, așa cum sunt prieten cu sute de de primari liberali. Nu știu cine a fost proprietar înainte de a cumpăra el acest teren. Eu am mers la notar, am achiziționat acești 500 de metri pătrați de teren și încerc să-mi ridic o căbănuță acolo.

(...) Asta cu 'vila', cu amprentă la sol de aproximativ 100 de metri pătrați, vă rog spuneți-le altora că își fac vile de 100 de metri pătrați. Este o casă de vacanță pe care sper să reușesc să o construiesc în cei doi ani, deși mă îndoiesc că o să reușesc," a spus Bode în cadrul investigației.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel