Lorena Ehim, doctorița care a demisionat de teama COVID, și-a găsit un nou loc de muncă

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Lorena Ehim, medicul ATI intrat în atenția opiniei publice după ce a demisionat de la Spitalul din Orăștie de teama unei infecții cu COVID-19, deși la acea oră nu exista la în respectivul spital nici un pacient confirmat, va fi angajată la Spitalul Municipal Lupeni. 

O unitate medicală declarată "spital de suport Covid – 19", unde sunt acum internați zeci de pacienți CONFIRMAȚI pozitiv la infecția cu noul coronavirus.

De precizat că Lorena Ehim face gărzi la Spitalul Municipal Lupeni, pe secția ATI, de mai multă vreme și urmează acum să fie angajată pe post, cu normă întreagă, cum s-ar spune.

Informația a fost confirmată de managerul instituției medicale din Lupeni, Carmen Misaroși, care spune că nu îi este teamă că dr. Ehim va pleca și de aici, așa cum s-a întâmplat la Orăștie, scrie Informația Văii Jiului.

Medicul Lorena Ehim, cinci asistente şi cinci infirmiere de la Spitalul din Orăştie au demisionat pe 30 martie, susţinând, între altele, că nu ar avea echipamente de protecţie şi că sunt expuse îmbolnăvirii cu noul coronavirus.

Cadrele medicale din Secția de Terapie Intensivă și-au retras, însă, demisiile, cu excepția medicului.

(w670)

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel