Londra. Româncă, judecată pentru că a ucis un campion de dans. A folosit „Respiraţia Diavolului” pentru a-l jefui

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
adrian_murphy_dansator_ucis
adrian_murphy_dansator_ucis

Diana Cristea, o româncă de 18 ani din Marea Britanie, este judecată de un tribunal londonez, după ce a fost acuzată de crimă. Românca, ajutată de iubitul ei, un englez de 25 de ani, ar fi ucis un mare campion irlandez de dans.



Anchetatorii nu sunt siguri în privinţa datei la care a fost ucis Adrian Murphy, un irlandez celebru în Marea Britanie, campion de dans. Potrivit presei britanice, acesta ar fi fost ucis probabil pe 2 iunie, anul trecut, în apartamentul acestuia de la etajul 17, din Battersea, în sudul Londrei. El ar fi murit drogat de Diana Cristea şi Joel Osei.

Citeste si: Londra. O româncă de 18 ani, acuzată de crimă. Ar fi otrăvit și jefuit doi bărbați

Cei doi au fost prinşi apoi de poliţişti, după ce au încercat să cumpere diamante în valoare de 80.000 de lire sterline de la un bijutier din New York, dar s-au dat de gol folosind cardul victimei, notează The Sun, care citează Croydon Crown Court. De asemenea, cei doi sunt acuzaţi de otrăvirea unui al doilea bărbat, pe 30 mai 2019, înainte de a-i fura aproximativ 2.000 de lire sterline. Acesta a supravieţuit.

 

Anchetatorii au găsit urme ale scopolaminei, la autopsie

 


După autopsia lui Murphy, anchetatorii au găsit urme ale scopolaminei, care provine din familia de plante otrăvitoare a solaneelor. „În America de Sud, în special, în Columbia, se spune că este popular atât printre tâlharii, cât şi printre violatorii care îl folosesc pentru a-şi face victimele să nu se mai poată mişca, lăsându-le inconştiente pentru perioade lungi de timp. Acest drog se numeşte Respiraţia Diavolului”, a mai spus procurorul Aylett.

În urma percheziţiei apartamentului lui Murphy, a fost găsită o cutie de Coca-Cola şi un pahar de sticlă care conţinea urme de scopolamină. Urme ale aceleiaşi substanţei au mai fost fost găsite şi într-un eşantion de păr al victimei supravieţuitoare. „Procuratura susţine că cei doi inculpaţi sunt un cuplu de tâlhari nemiloşi, escroci care caută să câştige bani uşor cu orice preţ pentru victimele lor”, a spus procurorul Aylet. 

Cu câteva zile mai devreme, Osei fusese arestat la un festival de muzică unde intenţiona să vândă tablete de cofeină pe post de droguri. De altfel, într-un SMS trimis de Diana Cristea iubitului său scria: „Când te întorci, ne putem concentra pe chestia cu ghimbirul şi pe băieţii tăi”, scrie adevarul.ro. Cei doi inculpaţi neagă acuzaţiile care le-au fost aduse şi îşi vor susţine nevinovăţia în instanţă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel