Londra: Crimă. Români LOVIŢI INTENŢIONAT cu maşina

Andreea Cosma |
Data publicării:
Politie Londra - Marea Britanie
Politie Londra - Marea Britanie

Crimă terifiantă în Londra, unde doi cetăţeni români au fost călcaţi intenţionat cu maşina. Unul dintre ei a murit, iar celălalt a ajuns în spital în stare gravă. Nici acum, poliţia londoneză nu a reuşit să îl prindă pe cel care a comis teribila faptă.

Autorităţile au demarat o anchetă pentru omor după ce Constantin Sin, un român în vârstă de 51 de ani, a murit în urma loviturii suferite. Acesta se afla împreună cu un concetăţean, în vârstă de 32 de ani.

Scenele groazei au avut loc în urmă cu o săptămână, pe 5 mai, pe High Road,în Leytonstone. De atunci, poliţiştii nu au reuşit să îl identifice pe criminal, însă au arestat un bărbat în vârstă de 56 de ani, bănuit că ar fi fost complicele acestuia.

Citeşte şi: Italia. Român AMENINŢAT cu moartea. Ce a găsit lipit de uşa lui

Cei doi români ar fi avut anterior o altercaţie pe stradă cu şoferul maşinii, care apoi, ca să se răzbune, ar fi intrat în ei cu viteză, cu intenţia de a-i omorî, apoi a fugit de la faţa locului.

Amândoi au ajuns la spital în stare critică, iar Constantin Sin a decedat în aceeaşi zi. Acesta lucra de 3 ani în Marea Britanie pentru a-şi întreţine soţia şi copiii. Colegul său este într-o stare mai bună acum, însă se teme pentru viaţa lui.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel