Locuri de muncă în Germania - ONLINE

Mihai Ciobanu / 15 mai 2018, 20:25 Salveaza PDF Comentarii

În data de 30 mai are loc programul Ziua Europeană Online a Locurilor de Muncă “Realizează-te ȋn Germania – Dă-ți o șansă!”

Oferte de locuri de muncă în Germania, informaţii utile pentru candidaţi, toate în cadrul programului Ziua Europeană Online a Locurilor de Muncă “Realizează-te ȋn Germania – Dă-ți o șansă!” care se va desfășura ȋn data de 30 mai, ȋn intevalul orar 10.00 – 14.00 (CET) pe platforma dedicată Zilelor Europene ale Locurilor de Muncă. Evenimentul este organizat de către Agenţia Federală de Muncă din Germania, prin intermediul Serviciilor de Plasare Internaţională IPS – ZAV.

Scopul evenimentului este de a oferi lucrătorilor calificați europeni un spațiu corespunzător ȋn care să primească informații cu privire la condițiile de viață și muncă ȋn Germania, dar și să găsească oferte de muncă interesante. De asemenea, mai mulți consilieri EURES germani vor fi disponibili via chat pentru a răspunde ȋntrebărilor persoanelor aflate ȋn căutarea unui loc de muncă, pe toată durata evenimentului.

[citeste si]


Pentru această ediție a Zilei Europene Online a Locurilor de Muncă sunt disponibile 77 de oferte de muncă, ȋn domenii precum IT/ICT, tehnic/inginerie, hotel – gastronomic, transport - logistică, construcții și artizanat. Le puteți vizualiza și apoi accesa pe acelea care corespund profilului profesional și asteptărilor dumneavoastră, iar ȋn timpul evenimentului online, experții și consilierii EURES din cadrul Serviciilor de Plasare Internațională vă vor oferi toate informațiile cu privire la posturile pentru care aplicați și vă vor pune ȋn contact cu potențialii angajatori. 

Pentru a putea participa la Ziua Europeană Online a Locurilor de Muncă din data de 30 mai 2018, trebuie să vă ȋnregistrați ȋn prealabil, utilizând link-ul: https://www.europeanjobdays.eu/en/taxonomy/term/17999

Ȋnregistrarea este gratuită!

 
Get it on App Store Get it on Google Play


  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy