Lockdown pe timp de noapte în România. Orban, anunț de ULTIMĂ ORĂ 

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:
gov.ro
gov.ro

Restricții pe timp de noapte. Premierul Ludovic Orban a anunțat, luni seară, că în anumite localități din România ar putea fi instituite numite de restricții în timpul nopții. 

"CNSU va analiza propunerea de introducere a purtării măștii și în spațiile deschise pentru toate județele în care se depășește rata de infectare de 1,5 la mie. Asta va fi o propunere din partea Comitetului Național pentru Situații de Urgență. Ea trebuie transpusă de Guvern. Vom avea ședință de Guvern joi. Cel mai propabil atunci vom adopta modificarea.

În localitățile cu nivel ridicat de răspândire a virusului, mai ales unde se institutie carantina, pe lângă limitarea circulației, în interiorul localității se pot impune o serie de măsuri cum ar fi și măsura de a limita deplasările pe timpul nopții, între 22.00 și 06.00. Aceste chestiuni trebuie analizate de comitetele județene pentru situații de urgență", a spus Ludovic Orban, după ședința CNSU.

Declarația premierului vine în contextul în care tot mai multe județe depășesc limita de infectare de 3 cazuri la 1.000 de locuitori.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel