Liviu Pop îl dă în judecată pe fiul Sorinei Pintea: "Am o imagine cât Casa Poporului de apărat"

Narcis Popa |
Data publicării:

Senatorul Liviu Pop depune plângere penală pe numele fiului Sorinei Pintea, care a declarat că denunţătorul din dosarul mamei sale i-a spus că i-a dat alte patru tranşe de bani parlamentarului PSD. Social-demcoratul spune că are de apărat o imagine „cât Casa Poporului”.

Senatorul Liviu Pop spune că are de apărat o imagine „cât Casa Poporului” şi nu-l lasă pe fiul Sorinei Pintea să o păteze. Fostul ministru al Educaţiei depune plângere penală pe numele fiului Sorinei Pintea, Ionuţ.

„Bineînţeles, săptămâna viitoare, avocatul meu va face lucrul acesta. Eu am o iamgine cât casa Poporului, dacă pot să spun aşa”, a declarat Liviu Pop.

Fiul Sorinei Pintea susține că a fost sunat de senatorul PSD Liviu Marian Pop, care l-a rugat să se întâlnească urgent cu cineva. Ajuns la o pizzerie din Baia Mare, Ionuț Pintea a constatat că s-a întâlnit exact cu denunțătorul din dosarul mamei sale, care i-ar fi spus că i-a mai dat patru tranșe de bani senatorului PSD Liviu Marian Pop.

Într-o intervenție telefonică la Antena 3, senatorul Liviu Pop a recunoscut că a vorbit la telefon cu Ionuț Pintea, dar a negat toate acuzațiile referitoare la tranșele de bani.

Tribunalul București a decis, sâmbătă, arestarea preventivă pentru 30 de zile a fostului ministru al Sănătății, Sorina Pintea. Decizia nu este definitivă. Ea este acuzată că a luat de mită sumele de 10.000 de euro și 120.000 lei, bani ce reprezintă un procent de 7% din valoarea unui contract, relatează Mediafax.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel