Liviu Pop, despre Nicolicea: „Nu cred că este un handicap”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Senatorul PSD Liviu Pop consideră că un om care a studiat Dreptul la distanță poate fi ministru al Justiției referindu-se la deputatul Eugen Nicolicea, propus în locul lui Tudorel Toader.

Întrebat, la RFI, dacă Eugen Nicolicea nu are o problemă de imagine, fiind unul dintre parlamentarii care au propus și susținut amendamente controversate la legislația din justiție, Liviu Pop a spus că „absolut toți cei care sunt în funcțiile publice au o problemă de imagine”.

Senatorul PSD a spus că nu vede o problemă legată de studii.

Citește și Nicolicea e FURIOS. Mesaj despre ABSOLVIREA la Spiru Haret: Nu e nici un SECRET

„Avem foarte mulți medici, ingineri, care au făcut studii la distanță. Nu cred că este un handicap în România, dacă cineva a făcut studii la distanță, este mai deștept sau mai puțin deștept decât unul care a făcut studii la zi”, a răspunsul fostul ministru al Educației.

Întrebat dacă un om care a studiat Dreptul la distanță poate fi ministru al Justiției, Liviu Pop a răspuns: „Da, cu siguranță va fi un ministru mai bun decât Monica Macovei. Vă repet pentru ultima dată, e important să știe să ia decizii corecte, pentru că deciziile până la urmă în conformitate cu programul de guvernare vor afecta și viața românilor și viața PSD”.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel