Liviu Pleșoianu despre Teodor Meleșcanu: „La 30 de ani de la Revoluţie, preşedintele Senatului este un fost şef al SIE“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Deputatul PSD Liviu Pleoşoianu a afirmat că și acum, la 30 de ani de la Revoluţie, al doilea om în stat şi anume preşedinte al Senatului - Teodor Meleșcanu - este un fost director al SIE.

Deputatul PSD Liviu Pleoşoianu a afirmat, într-o postare pe Facebook, că astăzi, la 30 de ani de la Revoluţie, al doilea om în stat şi anume preşedinte al Senatului este un fost director al SIE, în condiţiile în care Parlamentul ar trebui să controleze activitatea serviciilor.

„La 30 de ani de la Revoluţie, al doilea om în stat - preşedintele Senatului - este un fost director de serviciu secret... La 30 de ani de la Revoluţie, Parlamentul României, despre care Constituţia României scrie că este «organul reprezentativ suprem al poporului român», are ca preşedinte al Senatului un fost şef SIE. În condiţiile în care, cică, Parlamentul trebuie să controleze activitatea serviciilor...”, a scris Liviu Pleşoianu, pe Facebook

Social-democratul a mai scris „Bravo, Dăncilă! Super idee! Vai de capul celor care-ţi cântă-n strună... P.S. Şerban Nicolae sau Titus Corlăţean n-aveau cum să fie propunerea PSD, nu-i aşa!? Absolut lamentabil ce se întâmplă!”.

 

Amintim că Teodor Meleşcanu, propus de PSD, a fost ales, în plenul de marţi, preşedinte al Senatului, obţinând de abia în al doilea tur numărul necesar de voturi. Liderul grupului senatorilor ALDE Călin Popescu Tăriceanu a anunţat ulterior că intenţionează să sesizeze CCR pe acest subiect, deoarece alegerea lui Meleşcanu a fost făcută cu încălcarea Regulamentului Senatului care spune că un grup politic nu poate propune pentru funcţie doi senatori din acelaşi partid.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel