Liviu Pleșoianu, avertisment pentru „meduzele” din PSD: „Eu nu mai am ce așteptări să am de la Dăncilă”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Liviu Plesoianu - deputat PSD
Liviu Plesoianu - deputat PSD

Deputatul PSD, Liviu Pleșoianu, a comentat astăzi la Antena 3, mesajul său în ceea ce privește „meduzele” în politică, dar și mesajul care s-a vehiculat că acesta ar fi fost în contactat de către Opoziție.

„Nu m-a contactat nimeni din opoziție și știu că oricum nu o vor face. Eu personal, în mod public, spun că nu mai am nici un motiv să o susțin pe doamna Dăncilă, asta nu înseamnă că motivele mele sunt similare cu ale Opoziției. Mesajul meu este unul prin prisma căruia cer dezmorțirea celor cu capul pe umeri. Nu mă mai interesează deloc pozițiile doamnei Dăncilă, care oricum nu au cum să fie verticale.

Citește și Pleșoianu, după vizita premierului la Bruxelles: "PSD e oferit pe tavă Sistemului de niște meduze politice. Eu NU SUSȚIN meduze!"

Atâta vreme cât participi la mitingul de acum un an de zile, în spate ai un ecran pe care scrie Jos Statul Paralel, vorbești de la un pupitru care scrie Jos Statul Paralel, și la un an de zile distanță spui că nu cunoști nimic despre Statul Paralel pentru că ai fost plecată nouă ani din țară. Procentele pe care le iei, le iei pe un anumit tip de discurs, cu anumiți candidați, fiecare din zona sa profesională, împotriva Dublului Standard la nivelul Uniunii Europene, iar acum o întorci total. Doamna Dăncila doi este oposul Doamnei Dăncilă unu, toate aceste fiind luate în calcul, eu nu mai am ce așteptări să am de la doamna Dăncilă. Spre deosebire de alți colegi care tac asurzitor, eu îmi asum public”, a punctat Liviu Pleșoianu.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel