Liviu Pleșoianu, atac virulent la adresa Violetei Alexandru: „Mică-n cap și-n suflet! Ieși definitiv din minister și dă-te-n alte lifturi!”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Deputatul PSD Liviu Pleșoianu a lansat un atac dur la adresa ministrului Muncii Violeta Alexandru, după ce aceasta s-a lăudat pe rețelele sociale că a dat-o afară pe liftiera instituției.

„Violeta Alexandru, coboară pe scări, ieși definitiv din minister și dă-te-n alte lifturi!

O știre aparent mică este, de fapt, ȘTIREA ZILEI. Pentru că nu știrea e mică, ci ființa de la Muncă! ...O ființă bipedă mică-n cap și-n suflet, care ocupă în mod uluitor scaunul de ministru al Muncii, se lăuda zilele trecute că a dat-o afară pe liftieră și că merge singură cu liftul de la minister dacă are nevoie. "Bun simț, normalitate, revizie pentru folosire fără liftieră" scria mica-n cap și-n suflet, crezând ca rupe astfel gura târgului și că ne arată cât e ea de "decentă". Doar că, în realitate, lucrurile stau așa:

1. Liftiera s-a întors la lucru pentru că e angajata firmei care se ocupă de mentenanța liftului, nu angajata ministerului Muncii. Deci tanti mică-n cap, care își zice ministru, habar nu are pe ce lume trăiește... Ființa mică-n cap, care cică e ministrul MUNCII, n-are nici cea mai vagă idee pentru cine MUNCEȘTE liftiera...

2. Chiar să fi fost angajata ministerului, cum să te lauzi, ditamai ministrul MUNCII, că ai dat afară o sărmană liftieră? Ființa mică-n suflet atât a putut, pur și simplu ATÂT a putut...

Concluzie: pentru că ai vrut să faci pe ființa extraordinară, dragă mică-n cap și-n suflet, eu îți urez tradiționalul: IEȘI AFARĂ, FIINȚĂ EXTRAORDINARĂ! Coboară pe scări, ieși definitiv din minister și dă-te-n alte lifturi!", scrie Liviu Pleșoianu pe Facebook.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel