Liviu Pleșoianu, atac MURDAR la Rareș Bogdan și Laura Kovesi: „Marele 'caracter'... se pozează cu 'Zeița' și îi dedică ode“

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Liviu Pleșoianu (PSD) îi atacă deopotrivă pe Rareș Bogdan și Laura Kovesi într-un comentariu făcut pe pagina sa de Facebook.

Liviu Pleșoianu (PSD) îl atacă pe Rareș Bogdan după ce ieri, europarlamentarul liberal, a postat pe pagina sa de Facebook mai multe poze din Parlamentul European alături de noul procuror-șef al Parchetului European, Laura Kovesi, felicitând-o pentru prestația sa din Comisia Libe. Pleșoianu spune că astăzi, eurodeputatul  „îi dedică ode“ Laurei Kovesi, deși în trecut i-ar fi spus „Luluța“.

„Marele 'caracter' Rareș Bogdan în toată splendoarea sa... Azi, se pozează cu Zeița și îi dedică ode. Acum câțiva ani, îi zicea 'Luluța' și spunea că e 'preșul lui Băsescu' și 'al tuturor', că numirea ei la DNA a 'compromis independența justiției'... Acest personaj a fost ales europarlamentar, primul pe listă...", scrie Pleşoianu pe Facebook, după care îl citează pe Rareş Bogdan în legătură cu declarația făcută ieri.

Citește și: Laura Codruța Kovesi, PRESTAȚIE de excepție în Parlamentul European: "A răspuns unor întrebări GRELE"

Deputatul PSD Liviu Pleşoianu anunţa, în luna septembrie, înainte de alegerile pentru procurorul-șef al Parchetului European, că le-a trimis scrisori reprezentanţilor permanenţi ai statelor în Consiliul Uniunii Europene prin care încerca să denigreze activitatea Laurei Codruţa Koveşi în fruntea procurorilor români, în încercarea de a-i determina pe aceştia să nu o susţină în negocierile cu Parlamentul European pentru funcţia de procuror-şef al P.E.

Citește și: Pleşoianu, PIEDICI pentru fosta şefă a DNA: "ADEVĂRUL despre KOVESI a ajuns chiar acum la toți reprezentanții UE"

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel