Liviu Dragnea vrea să fie LIBER, dar NU chiar ACUM. Ce le-a CERUT judecătorilor

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Liviu Dragnea vrea să fie liber. Fostul lider PSD a ieșit astăzi din nou din închisoare, de astă dată pentru a ajunge la Înalta Curte de Casație și Justiție unde încearcă să obțină anularea condamnării pe care a primit-o în luna mai.

Încătuşat și fără mustață, fostul lider al PSD nu a fost foarte vorbăreţ, iar la ieşirea din sala de judecată a schiţat un zâmbet amar.

Liviu Dragnea se află în penitenciarul de maximă siguranţă Rahova încă din luna mai, atunci când a fost condamnat definitiv la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare. Este primul moment în care fostul şef PSD apare în public.

Liviu Dragnea, însoţit de o escortă de la penitenciar, şi-a făcut apariţia la Instanţa Supremă, nu doar încătuşat, ci mai ales fără celebra lui mustaţă îngălbenită de tutun. Dragnea a spus în fața completului că ar avea nevoie de un răgaz să-şi angajeze un avocat, pe de o parte, iar pe de altă parte să-şi pregătească apărarea pentru a pleda personal în favarea anularii acestei decizii definitive de condamnare care l-a adus în spatele gratiilor în urmă cu 6 luni, informează Știrile PRO TV.

Liviu Dragnea va trebui să revină în fața instanței pe 10 decembrie, cel mai probabil, tot fără mustață.

 

Dosarul DGASPC

 

Fostul lider PSD Liviu Dragnea a depus în 18 octombrie contestaţie în anulare pentru a scăpa de condamnare

De asemenea, Olguţa Şefu, fost director executiv adjunct al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Teleorman, condamnată la un an de închisoare cu suspendare pentru fals intelectual în acest dosar, a depus şi ea contestaţie în anulare.

Şi Floarea Alesu, fost director execituv al DGASPC Teleorman a depuse contestaţie în anulare, atât ea, cât şi Olguţa Şefu având termen tot marţi.

Fostul lider al PSD Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv în 27 mai, de magistraţii ICCJ, la trei ani şi şase luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

În acest dosar, Dragnea, a fost trimis în judecată de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie în 15 iulie 2016, pentru instigare la abuz în serviciu şi instigare la fals intelectual,

Liviu Dragnea a declarat în 22 octombrie şi recurs în casaţie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel