Liviu Dragnea rămâne după gratii

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Cererea lui Liviu Dragnea pentru încă o zi de permisie a fost respinsă, potrivit avocatului său, care a făcut anunţul la Antena 3.

Deşi fostul şef al PSD avea toate creditele necesare pentru a obţine o nouă recompensă, chiar la numai două luni de la ultima zi de permisie, cererea lui nu a fost aprobată de Comisie. Avocata sa susţine că nu este motivat refuzul. 

"Este clar un drept! Nu se motivează, nu a primit nici dânsul nicio motivare... o idee ceva să știe de ce i-a fost respins acest drept" a declarat Flavia Teodosiu, la Antena 3.  

Avocata lui Liviu Dragnea mai spune că fostul şef al PSD vrea doar să îi fie respectate drepturile.

"Nimeni nu cere ca domnul Dragnea să fie favorizat în cadrul Penitenciarului, dar nici defavorizat. Asta este solicitarea constantă pe care am făcut-o şi pentru care și pentru care voi insista până la capăt. Nimeni nu cere favorizarea, dar să nu fie defavorizat şi să nu i se încalce drepturile", a mai spus Teodosiu, la acelaşi post de televiziune. 

Liviu Dragnea a fost angajat imediat la garajul penitenciarului, obţinând astfel creditele necesare pentru a putea primi o recompensă.

Dacă deţinuţii acumulează 60 de credite, în funcţie de orele de muncă, un deţinut poate obţine o recompensă sub forma unei zile libere sau un pachet suplimentar.

Fostul şef al PSD a mai primit o zi liberă la finalul lunii octombrie deşi, potrivit legii, condamnaţii care sunt cercetaţi în alte dosare penale nu ar avea dreptul la o asemenea recompensă.

Actualul ministru al Justiţiei spunea la acea vreme că permisia a fost acordată legal, dat fiind faptul că Administraţia Naţională a Penitanciarelor nu ar fi fost informată oficial că Liviu Dragnea mai era urmărit într-un alt dosar penal, respectiv în dosarul Tel Drum.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel