Liviu Dragnea rămâne CETĂȚEAN de ONOARE în județul Teleorman

Alexandra Steoleaca |
Data actualizării: | Data publicării:

Un proiect de retragere a titlului de cetăţean de onoare acordat lui Liviu Dragnea a fost respins, miercuri, de consilierii locali din Turnu Măgurele, judeţul Teleorman. Titlul i-a fost acordat fostului lider PSD în urmă cu 10 ani.

Consilierii locali din Turnu Măgurele au dezbătut, miercuri, o iniţiativă a consilierilor opoziţiei, prin care aceştia au solicitat retragerea titlului de cetăţean de onoare acordat lui Liviu Dragnea, motivând că nu este firesc şi moral ca o persoană deţinută să fie considerată „un reper de verticalitate de către comunitate”.

Proiectul a fost respins de consilierii locali, astfel că Liviu Dragnea şi-a păstrat titlul onorific în oraşul în care a început ascensiunea lui politică şi economică.

Liviu Dragnea a devenit cetăţean de onoare al oraşului Turnu Măgurele cu mai bine de 10 ani în urmă, în mandatul primarului Nicolae Mohanu. Cereri pentru retragerea acestui titlu au mai apărut de-a lungul vremii, după fiecare condamnare a fostului lider PSD, dar toate au fost respinse, conform Mediafax.ro.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel