Liviu Dragnea: „O țară dezbinată poate fi mai ușor de manevrat”

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat, astăzi, că o țară dezbinată este „mai ușor de manevrat” susținând că președintele Klaus Iohannis dezbină această țară. 

„Constatăm un nivel de radicalizare a societăţii destul de pronunţat. Oamenii preiau violenţa limbajului de la vârful politicii. Şi în şcoli s-a ajuns ca elevii să fie violenţi în limbaj, între ei şi cu profesorii.

Unul dintre principalii vinovaţi este Iohannis. A început cu construcţia acestei industrii a urii imediat după alegerile parlamentare din 2016. A doua zi după alegeri l-a chemat pe Tăriceanu pentru a încerca să răstoarne majoritatea, nerespectând votul. Face mult rău societăţii.

(...)

Noi nu am vrut să întreţinem acest conflict, doar am răspuns de câteva ori. PSD nu a promovat un discurs al urii. După ce am fost ales preşedinte al PSD, am început să fac apeluri publice la dialog, până când mi-au spus colegii că e pierdere de timp. Noi am preferat ca acestui discrus violent al dezbinării să punem în contrapartidă dezvoltarea românilor.

Eu cred cel mai important lucru pe care ar trebui să-l știe președintele și orice lider politic este ca o țară să nu fie dezbinată. O țară dezbinată nu se dezvoltă. O țară dezbinată este mult mai ușor de manevrat, este mult mai ușor să fie învinsă de alte țări, în plan economic mă refer”, a declara Dragnea la Adevărul Live.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel