Liviu Dragnea inculpat în dosarul Teldrum

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:

La trei ani de la demararea anchetei Teldrum, Liviu Dragnea a trecut de la calitatea de suspect la cea de inculpat. În acest dosar, fostul lider al PSD este acuzat de abuz în serviciu și deturnarea unor fonduri europene.

Liviu Dragnea a fost audiat vineri în calitate de inculpat în dosarul Teldrum. Fostul preşedinte al PSD a fost ţinut în dubă 45 de minute, pentru că a fost adus mai devreme de ora 10.00 la DNA, când era citat.

DNA a avut mare grijă să-l ferească de camerele de filmat, aşa că poarta a fost închisă, iar duba a fost parcată foarte aproape de intrarea în sediu.

În dosarul Teldrum, Liviu Dragnea este acuzat de abuz în serviciu şi infracţiuni privind deturnarea de fonduri europene.

Întrebată de ce au durat atât de mult audierile, avocata lui Dragnea, Flavia Teodosiu, a spus că sunt „foarte multe hârtii de citit”.

„Nu ştiu de ce a durat atât, pentru că sunt foarte multe hârtii de citit. Ordonanţa este foarte mare şi trebuie citită. Şi am citit parţial cât s-a putut”, a spus avocata.

Aceasta a fost întrebată dacă Liviu Dragnea este împăcat cu gândul, și a răspuns „În niciun caz”, dar și cum a reacționat fostul lider PSD: „Cum credeţi că a reacţionat? Ca un om care primeşte o hârtie pe care trebuie să o citească!”.

Citeşte şi: Şeful ANP după informaţiile din presă despre interviul cu Dragnea: "Dispun aprofundarea verificărilor"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel