Dragnea nu renunță la OUG de modificare a legilor justiției

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

 Liviu Dragnea a declarat după ședința PSD de la Parlament că susține OUG7 privind legile justiției și acel articol care a stârnit foarte multe nemulțumiri a fost inspirat de regulamentul pentru desemnarea procurorilor europeni.

 

”Azi e o întâlnire organizată de premier să discute cu asociațiile de magistrați și în funcție de ce se va discuta acolo, se va lua o decizie. Eu cred că este un demers foarte bun al premierului. Cine a acceptat să vină, înseamnă că este interesat de dialog, cine nu, înseamnă că nu este interesat de dialog”. 

”Acel articol care a stârnit foarte multe nemulțumiri a fost inspirat de regulamentul pentru desemnarea procurorilor europeni, fiind adoptată și o ordonanță în sensul acesta, care permite și judecătorilor să devină procurori europeni și se pare că s-au gândit că dacă este modelul european, poate fi introdus și în legislația noastră. Dacă acel articol a generat atât de multă nemulțumire, după întâlnirea de astăzi, doamna prim-ministru și domnul ministru vor lua o decizie”, a declarat Liviu Dragnea.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel