Liviu Dragnea consideră că guvernul PSD a adus de patru ori mai multe fonduri decât guvernul precendet

Alexandra Steoleaca |
Data publicării:

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat că guvernarea PSD actuală a adus deja de patru ori mai multe fonduri europene faţă de guvernul tehnocrat. 

Liderul PSD a făcut afirmaţia respectivă într-un mesaj de mulţumire, postat pe pagina sa de facebook, adresat "celor peste 45.000 de olteni'' care au venit să susţină la mitingul de la Craiova pe candidaţii social democraţi pentru alegerile europarlamentare.

"Ne-aţi încărcat cu energie, pe mine şi pe candidaţii PSD. Nu v-aţi lăsat păcăliţi de manipulările celor din opoziţie şi este clar că vă doriţi să continuăm ce am început: creşterea salariilor şi pensiilor, scăderea şomajului, reducerea sărăciei şi decalajelor astfel încât să avem mai mulţi români în clasa de mijloc. Este clar că vă doriţi să fiţi reprezentaţi de patrioţi în Uniunea Europeană, care să se lupte pentru interesul României şi să aducă în ţară cât mai multe fonduri europene, pentru fermieri, pentru micii întreprinzători, pentru drumuri şi spitale. Am adus deja de patru ori mai multe fonduri europene faţă de guvernul precedent, dar vrem să aducem mai mult decât atât, pentru că românii şi România merită mai mult!", a scris Liviu Dragnea, pe pagina de facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel