Liviu Dragnea ar putea ieși din pușcărie. Ce spune Augustin Zegrean

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:
sursa: România TV
sursa: România TV

Fostul președinte CCR lasă să seînțeleagă faptul că Liviu Dragnea ar putea ieși din pușcărie.

Fostul președinte CCR, Augustin Zegrean, a declarat că toți cei care au fost condamnați de completurile de 3 vor putea cere rejudecarea dosarelor, așa cum au făcut cei care au fost judecați de completurile de 5 judecători.

”Era de așteptat, pentru că la fel au procedat și în cazul completurilor de cinci. E halucinant, dar așa este. În jur de 180 de dosare la Înalta Curte au fost judecate de completuri de trei. 

Dacă ne uităm în urmă, la ce s-a întâmplat după ce s-au declarat nelegale completurile de cinci, vor fi eliberați cu toții în baza unor cereri de contestații la executare și va fi reluată judecată. În multe cazuri se va constat prescrierea. 

CCR așa a decis și știți că deciziile ei sunt general obligatorii. Nu trebuia să se ajungă aici. ICCJ știa de lege, știa că legea impunea anumite exigențe în privința acestor completuri, dar eu am auzit-o pe doamna președintă a ICCJ spunând că toate completurile de trei au fost unele care aveau sarcină să judece și dosarele de corupție. Deci mă miră decizia CCR, mai ales că se știa că unii vor fi salvați de această decizie”, a declarat Zegrean, la B1 TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel