Liviu Dragnea ar putea fi eliberat din închisoare în trei luni. Avocata acestuia a făcut anunțul

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Liviu Dragnea ar putea fi liberat condiționat din închisoare la sfârșitul primăverii, a anunțat Flavia Teodosiu, avocata fostului lider PSD.

„Fizic are bolile cu care a intrat. Nu este inapt de muncă, este un om care poate munci. Psihic este un om care e pur și simplu disperat de maniera de a-i obstrucționa drepturile. La mijlocul lunii mai ar avea dreptul să ceară eliberarea condiționată”, a spus avocata Flavia Teodosiu, potrivit romaniatv.net.

Fostul lider al PSD Liviu Dragnea a fost condamnat, în 27 mai 2019, la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare, în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia de Protecţie a Copilului Teleorman.

Liviu Dragnea este închis la penitenciarul Rahova, acolo unde își ispășește pedeapsa de trei ani jumătate primită în vara lui 2019, în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

În detenţie, Dragnea a lucrat ca mecanic în atelierul auto al Penitenciarului Rahova, până ce dreptul la muncă i-a fost suspendat după apariția interviului dat fostei sale consiliere.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel