Liviu Alexa, schimbat de la șefia PSD Cluj

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

Liderii PSD au decis astăzi înlocuirea lui Liviu Alexa din fruntea organizație județene de Cluj. Fostul jurnalist, care s-a remarcat doar prin derapajele de limbaj și comportament în mandatul său, va fi înlocuit de către Gheorghe Șimon, fost ministru al Economiei în guvernul Tudose.

Liviu Alexa care a fost adus în partid de Viorica Dăncilă și numit direct președinte interimar al PSD Cluj. Acesta era cunoscut drept un jurnalist aflat pe statul de plată al PSD.

Proaspăt instalat în funcție, Liviu Alexa i-a numit „boschetari de presă" pe jurnaliștii din Asociația Profesioniștilor de Presă Cluj, care îi adresaseră o scrisoare de protest premierului Viorica Dăncilă, reclamând atacurile la persoană de noul șef al filialei clujene.

Alexa a folosit etichetări precum „marea asociație a papagalilor din Cluj, compusă din boschetari", „analfabeți", „gângavul președinte al APPC", spune despre unii ziariști „tare triști sunteți, bă, nici un copil nu sunteți în stare să faceți" și că în locul lor și-ar băga capul în WC și ar trage apa.

Alexa nu era la prima abatere de acest fel fiind dat în judecată înainte de venirea în PSD din cauza comportamentului agresiv și a limbajului vulgar, informează G4Media.ro.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel