Lipsa zahărului, disperarea rușilor: Pensionară, atacată în scara blocului. O hoață i-a smuls punga de zahăr din mână

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Pensionară din Rusia, jefuită în scara blocului. Hoțul i-a smuls punga de zahăr din mâini
Pensionară din Rusia, jefuită în scara blocului. Hoțul i-a smuls punga de zahăr din mâini

Lipsa de zahăr din Federația Rusă îi împinge pe cetățeni la gesturi extreme. În regiunea Tula, o femeie a furat cinci kilograme de zahăr de la o pensionară. 

 

Acest lucru a fost raportat de serviciul de presă al Ministerului regional al Afacerilor Interne al Federației Ruse, citat de UNIAN.

Incidentul a avut loc în orașul Aleksin. O femeie de 73 de ani a sunat la poliție și a reclamat că, în scara blocului, a fost atacată de o persoană necunoscută, care i-a sustras o pungă de 5kg cu zahăr.

Poliția l-a arestat deja pe suspect. Atacatorul s-a dovedit a fi o femeie de 44 de ani care locuiește pe aceeași stradă cu victima. Ea a pledat vinovată. În cauză a fost inițiat un dosar penal în temeiul părții 1 a articolului 161 "Jaf" din Codul penal al Federației Ruse.

Pensionară din Rusia, jefuită în scara blocului. Hoțul i-a smuls punga de zahăr din mâini 

 

Pe 24 februarie,  Federația Rusă a lansat un război la scară largă împotriva Ucrainei. Trupele ruse bombardează orașe, distrug infrastructura și ucid populația civilă a Ucrainei. Mai multe țări au impus sancțiuni împotriva persoanelor fizice și juridice ruse. În același timp, companiile străine au început să își închidă complet unitățile de producție și magazinele din Federația Rusă și, de asemenea, abandonează complet piața rusă.

În același timp, zeci de cetățeni ai Federației Ruse au fost surprinși,  într-un magazin, în timp ce se băteau pe tigăi și săpun.

Adevărate lupte s-au dat pentru zahăr. Rușii s-au luptat literalmente pentru o pungă zu zahăr. În aceste condiții, escrocii au decis să nu rateze momentul și să câștige niște bani. Astfel, o femeie de 34 de ani din Voronej a vrut să cumpere 16 tone de zahăr, pentru care a plătit 800.000 de ruble rusești escrocilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel