Lidia Vadim Tudor, candidată AUR la Primăria Sectorului 5: O nouă figură în politica românească

Alexandra Curtache |
Data actualizării: | Data publicării:
Lidia Vadim Tudor, candidată AUR la Primăria Sectorului 5: O nouă figură în politica românească  / Foto: Captura Youtube
Lidia Vadim Tudor, candidată AUR la Primăria Sectorului 5: O nouă figură în politica românească / Foto: Captura Youtube

Lidia Vadim Tudor, fiica cea mare a regretatului lider politic Corneliu Vadim Tudor, s-a alăturat cursei electorale pentru Primăria Sectorului 5, în calitate de candidată din partea Alianței pentru Unirea Românilor (AUR). 

Anunțul oficial al candidaturii a fost făcut în cadrul unei conferințe de presă desfășurate marți. Lidia Vadim Tudor vine în competiția electorală cu un palmares impresionant, având o experiență solidă în domeniul jurnalismului și al psihologiei.

Începând din 2005, Lidia ocupă poziția de redactor șef al Revistei România Mare, publicație asociată cu partidul fondat de tatăl său. De asemenea, ea și-a completat studiile în domeniul jurnalismului la Universitatea Spiru Haret și a obținut o diplomă în psihologie în cadrul aceleași instituții de învățământ superior.

Lidia Vadim Tudor va concura cu Adrian Vigheciu din partea alianței PSD-PNL, Alexandru Dimitriu reprezentând USR (Alianța Dreapta Unită) și Vlad Popescu din partea PPUSL. Cu toate acestea, cea mai mare atenție pare să fie îndreptată către confruntarea electorală dintre Lidia Vadim Tudor și fiul fostului primar al Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, care și-a anunțat intrarea în cursa pentru Primăria Capitalei.

„Cunoaştem cu toții Sectorul 5 ca având două caracteristici eterne parcă: cel mai mic şi cel mai sărac sector al Bucureştiului. În cariera mea din Administrație am avut o scurtă experienţă la Primăria Sectorului 5 şi am reuşit să aflu atunci cât de mare este nevoia pentru investiții serioase şi abordări serioase în sectorul 5. Am învăţat că este nevoie de la regenerarea zonelor defavorizate celebre care ne au făcut o publicitate negativă la nivel internațional, celebra Aleea Livezilor, zona lacob Andrei, şi am putea enumera mult mai multe, până la nevoia de readucere a farmecului cartierului Cotroceni sau a zonei centrale a sectorului. (...)

În Sectorul 5 avem şcoli care se închid pentru că sunt invadate de ploșnițe, iar asta reflectă o lipsă de investiții care durează de ani de zile în sector cu şcoli la care încep lucrările şi care sunt abandonate practic trecând anii aglomerând şcolile cu învăţarea în două sau în trei schimburi. Este nevoie de o abordare serioasă şi curajoasă, este nevoie de un primar care să nu se teamă de fondurile europene, este un alt element care a caracterizat administrația Sectorului 5 de mulţi ani de zile", a spus Mihai Enache, candidatul AUR pentru Primăria Municipiului Bucureşti, conform Media Fax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel