Liderul PRU sare în apărarea lui Ghiță: "România a căzut pradă huliganilor care atacă instituții"

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Bogdan Diaconu, liderul PRU, transmite un mesaj puternic, după ce Sebastian Ghiță, cel care deschide lista la europarlamentare a PRU, a fost luat în vizor de #rezist.

"Sebi Ghiță este din nou subiectul zilei. Nu pot decât să mă bucur.

Pentru că a comentat la televizor despre bandele rezist, a devenit „inamicul" public numărul 1. Plângeri peste plângeri, deontologi care stau la coadă la CNA să dea cu subsemnatul că i-a amenințat el cu „bătaia" pe așa-zișii reprezentanți ai așa-zisei societăți civile care au instaurat anarhia în țară.

În realitate, Sebi Ghiță, primul pe lista PRU la alegerile europarlamentare, a avut o reacție pe care autoritățile NU o au. Nu o mai au...

România a căzut pradă huliganilor care atacă instituții, blochează traficul și piețele fără autorizații, fără asumare și ascunși după copii. Și NIMENI nu face nimic. Dacă el spune că reziștii ar merita câteva șuturi în fund și trimiși acasă, sar toți ca arși. Ies din anonimat și semnează hârtii! O cerere de autorizație de miting de ce nu semnați?

Problema aici este disoluția autorității. Problema este că în țara asta nu mai face nimeni ordine, că nu se mai respectă legile și instituțiile statului, indiferent cine le ocupă temporar. Problema este că nimeni nu își asumă nimic. Și dacă cineva iese cu curaj și își asumă că face ordine, este atacat.

Pentru că, de fapt, nimeni nu vrea ordine!" este mesajul postat de Bogdan Diaconu pe Facebook.

"Va veni curând momentul. Dacă îi mai prindem pe străzi pe bandele #rezist, cum i-am văzut astăzi la Ministerul Justiției, s-ar putea să se întâlnească cu niște cetățeni de la Partidul România Unită, care să le dea niște șuturi în fund și să-i trimită acasă, că dacă poliția nu-i trimite acasă o să-i trimitem noi. Asta nu e democrație", a spus Sebastian Ghiță.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel