Liderul PPE, Joseph Daul(PPE): Iohannis are dreptate. Îl susțin 200%. PNL, vocea cea mai importantă a României la Bruxelles

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Liderul PPE, Joseph Daul, a declarat la Sibiu, că în ceea ce privește referendumul pe justiție, președintele Klaus Iohannis are dreptate și îl susține 200%. Daul a mai declarat că PNL este vocea cea mai importantă a României la Bruxelles.

Liderul PPE a declarat că susține inițiativa președintelui Iohannis de a lupta pentru o justiție independentă.

”Sper ca lucrurile să se întâmple în acest fel, și spun asta în calitate de președinte al PPE. Ceea ce cer cetățenilor români este să răspundă la acel referendum. Miza este legată de statul de drept, de justția independentă, de lupta contra corupției. De aceea a declanșat Klaus Iohannis referendumul. Are deplină dreptate și îl susțin cu 200%. Trebuie ca poporul să se exprime. Răspunsul este în mâinile poporului”, a declarat liderul PPE.

Daul a lăudat PNL, care face parte din aceeași familie europeană, spunând că este vocea cea mai importantă a României la Bruxelles și singurul partid de dreapta care are influență pentru a reprezenta interesele României la scală europeană.

Declarațiile au fost făcute cu o zi înainte de începerea Summitului de la Sibiu, patronat de președintele Klaus Iohnnis.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel