Liderii PNL, REPLICĂ pentru USR-istului care l-a ATACAT pe Klaus Iohannis: „Să-și verifice colegii”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
presidency.ro
presidency.ro

Un vicepreședinte PNL și alt membru din conducerea centrală a liberalilor l-au criticat astăzi pe deputatul USR care l-a atacat pe președintele Klaus Iohannis că a acceptat miniștrii propuși de PSD.

„Am văzut astăzi cu surprindere, trebuie să recunosc, că fostul avocat al lui Radu Mazăre emite judecăți de valoare la adresa Președintelui României vizavi de atribuțiile constituționale pe care domnia sa le are. Se pare că nu mai există limite ale bunului simț atunci când devii persoană publică, dar mai bine domnul Stelian Ion ar monitoriza contractele cu statul ale colegilor domniei sale, care se pare că sunt destul de consistente din punct de vedere valoric! Zic și eu!", a scris pe Facebook vicepreședintele PNL Gigel Știrbu.

Citește și USR lansează CRITICI DURE la adresa lui Klaus Iohannis: "DEZONORANT!"

„Vor fi tot felul de atacuri la Presedinte in logica campaniei. USR si-a anuntat un candidat propriu si atunci genul asta de mustrari pe care partidele, adversarii PNL le vor face, vor fi tot mai dese si sunt convins ca ne vom obisnui cu ele. Se fac tot felul de speculatii incorecte, nu ma asteptam ca tocmai de la Stelian Ion sa vina. Eu l-am aparat cand unii ziceau ca a fost avocatul lui Mazare. Speculatia incorecta aici e ca nu presedintele propune si nu ii numeste, asta apartine partidului care are majoritate. Daca refuza, venea alt Moga. PSD e plins de oameni ca Dancila si Moga. Sigur urma Moga 2 la Interne", a zis si deputatul Dan Vilceanu, membru in conducerea centrală PNL.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel