Lider PSD, DEMISIE din PARTID. Ultimă oră

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Un nou lider a decis să plece din PSD, din câte se pare, din cauza modului în care Liviu Dragnea conduce partidul, chiar dacă acesta a invocat motive personale.

Este vorba despre liderul filialei Maramureș a Partidului Social Democrat, Sorin Ovidiu Bota.

"'Deputatul PSD Marius Sorin Ovidiu Bota și-a înaintat azi demisia din funcția de vicepreședinte al organizației județene PSD Maramureș. La baza acestei decizii deputatul invocă motive personale. Actul a fost înregistrat azi la secretariatul organizației județene a partidului Social Democrat Maramureș''.

Tot mai mulți social-democrați renunță la funcțiile din partid. În ultima perioadă au mai demisionat din PSD nume sonore precum Corina Crețu, Mihai Tudose sau Georgian Popa. Alături de ei au demisionat și alți lideri județeni, ale căror nume nu sunt însă la fel de cunoscute.

Cel mai probabil, chiar și Gabriela Firea ar fi demisionat, dar în acest caz și-ar fi pierdut mandatul de primar al Bucureștiului. 

PSD a anunțat ca o contramăsură în urma demisiilor masive, mai ales din Parlament că ar urma să aduce parlamentari de la alte formațiuni politice pentru a nu pierde majoritatea în forul legiuitor al statului. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel