Lider PSD, declarație surprinzătoare: Azi îl laud sincer pe Klaus Iohannis. Chiar merită

Narcis Popa |
Data publicării:

Un lider PSD a transmis astăzi că are motive să-l laude pe președintele Klaus Iohannis. 

Primarul PSD al sectorului 1, Daniel Tudorache, spune că astăzi are toate motivele să-l laude pe Klaus Iohannis și asta pentru că el a dat cea mai importantă știre a zilei. 

"Voi spuneți că azi cea mai importantă știre a fost la ora 6:00, când a intrat Elena Udrea în România. Eu vă spun că știrea cea mai importantă a fost alta și care vizează milioane de români: promulgarea legii pensiilor. Klaus Iohannis a făcut un lucru foarte bun promulgând această lege. Astăzi, îl laud sincer. Am venit aici să-l laud pentru că azi chiar merită. Era un lucru care trebuia făcut," a spus Daniel Tudorache la Realitatea TV.

Reamintim că preşedintele Klaus Iohannis a semnat luni decretul pentru promulgarea Legii privind sistemul public de pensii, adoptată de Camera Deputaţilor pe 26 iunie, în formă reexaminată, ca urmare a deciziei Curţii Constituţionale. 

Fostul ministru al Muncii, Olguţa Vasilescu, iniţiator al proiectului, a precizat că au fost foarte puţine modificări de făcut, pentru că legea nu a fost declarată constituţională în ansamblul său, ci Curtea a cerut la trei paragrafe să fie nişte clarificări.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel