Lider PNL, MORT după ce a luat COVID-19: "Virusul acesta, pe care mulţi îl consideră o gripă, a fost neiertător"

Liviu Ludovic |
Data publicării:
Regina Elisabeta a murit. Ce se va întâmpla în Marea Britanie după moartea reginei? Națiunea va intra în 10 zile de doliu oficial
Regina Elisabeta a murit. Ce se va întâmpla în Marea Britanie după moartea reginei? Națiunea va intra în 10 zile de doliu oficial

Consilierul judeţean liberal Florea Niculae a murit joi, la spital, unde era internat în urma infectării cu SARS-CoV.2, mai mulţi membri ai conducerii filialei PNL Olt transmiţând mesaje de condoleanţe. 

"Cu regret anunţăm dispariţia colegului nostru, consilierul judeţean Niculae Florea, răpus în această dimineaţă de acest virus necruţător. Dumnezeu să te odihnească, prieten drag!", a scris joi, pe Facebook, preşedintele PNL Olt, Liviu Voiculescu.

Secretarul general al PNL Olt, Ana Maria Ciauşu, care în această vară a avut o formă medie de COVID-19 şi s-a vindecat, a spus că virusul SARS-CoV-2 a fost "neiertător" cu liberalul Florea Niculae.

"Am pierdut astăzi un prieten drag, Florea Niculae, consilier judeţean şi unul dintre cei mai vechi liberali ai filialei Olt a Partidului Naţional Liberal. Virusul acesta, pe care mulţi îl consideră o gripă, a fost neiertător cu el... Dumnezeu să îl odihnească în pace! Sincere condoleanţe familiei!", a scris pe Facebook Ana Maria Ciauşu.

În judeţul Olt, de la începutul pandemiei au fost raportate 8.151 de cazuri de infectare cu noul coronavirus, dintre care 102 sunt cazuri noi, iar numărul persoanelor decedate este de peste 180. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel