Lider ALDE: Teodor Meleșcanu, o fantomă TRĂDĂTOARE care bântuie pe holuri

Narcis Popa |
Data publicării:

Președintele ALDE Dâmbovița Ionel Petre a declarat că tot ce a rămas din omul politic, Teodor Meleșcanu, este doar „o fantomă trădătoare, care bântuie pe holurile Parlamentului în căutarea busolei politice”.

„Când a fost numit de Băsescu șef la SIE a trădat PNL. Acum, când PSD îi propune funcția de la Senat, trădează ALDE. Câtă lipsă de bun simț să ai încât să dai în judecată ALDE pentru că te-ai autoexclus din partid? Cum mai poti vorbi despre moralitate, principii?”, a scris Ionel Petre, sâmbătă, pe Facebook.

Liderul ALDE Dâmbovița a adăugat că „tot ce a rămas din domnul Meleșcanu, omul politic, din poziția pe care o avea în politică, este doar o fantomă trădătoare, care bântuie pe holurile Parlamentului în căutarea busolei politice. Numai că dl Meleșcanu a pierdut orice busolă și acționează în disperare la comanda PSD”.

Petre încheie postare cu un post scriptum în care spune că: „Trădare, numele tău e Meleșcanu. Și nu este de la vârstă”.

ALDE a transformat ședința informală de vineri în Biroul Politic Executiv, care a decis excluderea lui Teodor Meleșcanu, Grațiela Gavrilescu, Alexandru Băișanu și Ion Cupă din partid. Aceștia acceptaseră funcții în Guvern și Senat din partea PSD, după ce ALDE a decis să plece de a guvernare.

Toți patru au anunțat că vor contesta în instanță decizia excluderii lor din ALDE. Teodor Meleșcanu a afirmat, sâmbătă, că din Călin Popescu Tăriceanu nu a mai rămas decât o „umbră disperată”, un om speriat de ziua de mâine. Fostul ministru de Externe a precizat că nu va mai acorda atenție „unui expirat politic și a măruntei lui clici”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel