Lider ALDE, atac la români, după vot: Românul are memorie scurtă

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Politicienii de la putere nu-și revin după eșecul fără precedent la alegerile europarlamentare, Senatorul ALDE Daniel Zamfir, unul dintre aceștia, susține că nu a contat mărirea salariilor sau climatul economic favorabil, pentru alegători, ci sloganurile anti-PSD.

Senatorul ALDE Daniel Zamfir este șocat că ALDE nu a făcut pragul electoral de 5 % și deci nu va avea reprezentanți în Parlamentul European.

”Pe mine, personal, da, m-a șocat foarte tare, pentru că eu în ALDE alături de colegii mei am ales un drum, am spus că vrem să facem legi împotriva abuzurilor, să-i apărăm pe oameni de abuzuri. Sigur că sunt șocat când constat că acel slogan obscen împotriva PSD-ului ne-a atins și pe noi, suntem victime colaterale și iată, acel slogan a fost cu mult mai puternic decât ceea ce vrem noi să facem și anume să-i apărăm pe oameni de abuzuri, dar românii au întotdeauna dreptate atunci când votează”, a declarat Zamfir la RFI.

Daniel Zamfir spune că românul are memorie scurtă și că a contat mai mult ura decât rezultatele lor.

”Probabil că funcționează și vorba aceea că românul are memorie scurtă, probabil că n-a fost bine nici mărirea salariilor, nici climatul economic, despre care mulți oameni de afaceri vorbesc că este unul favorabil, probabil toate lucrurile astea sunt nesemnificative. A contat foarte tare ura și reacția multor oameni împotriva unui om care a fost demonizat și iată, se decontează acest lucru”, a mai spus Zamfir.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel