Lider ALDE deconsipiră un presupus "blat" între Iohannis şi Dăncilă: "Miroase de la o poştă"

Alexandra Steoleaca |
Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

Preşedintele executiv al ALDE Dâmboviţa, Petre Ionel, spune că preşedintele Klaus Iohannis „mimează lupta cu Dăncilă şi PSD” şi că „blatul dintre cei doi miroase de la o poştă”.

„Klaus Iohannis chiar încearcă să ne ia de fraieri pe toţi? Am văzut azi unul dintre cele mai penibile discursuri ale lui Iohannis în calitate de preşedinte. A reuşit să vorbească din nou câteva minute fără să spună absolut nimic. Omul e ceva incredibil. Mai întâi, dacă în comentariile şi mesajele pe care le transmite pe Facebook şi prin interpuşi pare cel mai înverşunat critic al PSD-ului, când e să vină în faţa oamenilor, dl Iohannis nu face decât să mimeze lupta cu Dăncilă şi PSD", a scris pe Facebook preşedintele executiv al ALDE Dâmboviţa, Petre Ionel.

Potrivit acestuia, strategia lui Klaus Iohannis este „de-a dreptul ridicolă", acuzându-l că încearcă să polarizeze dezbaterea publică cu „aşa-zisa luptă pe care o duce împotriva Vioricăi Dăncilă, poate, poate o duce pe aceasta în turul 2, acolo unde să îşi asigure un nou mandat. P.S. Blatul dintre cei doi miroase de la o poştă", a scris Petre Ionel.

Preşedintele Klaus Iohannis a criticat, miercuri, din nou guvernarea PSD, precizând că doar câteva dintre măsurile pentru siguranţa cetăţenilor au fost luate în calcul, precizând că social democraţii sunt preocupaţi de mutarea şefilor „de la o instituţie la alta, fără a fi sancţionaţi".

În replică, preşedintele PSD Viorica Dăncilă a declarat că nu doar preşedintele Klaus Iohannis urmăreşte blocarea activităţii guvernamentale, ci şi Opoziţia, acuzându-i pe aceştia din urmă de jocuri politice. Totodată, Dăncilă a anunţat că Guvernul va sesiza Curtea Constituţională pentru a reclama un conflict cu preşedintele Klaus Iohannis, generat de blocarea propunerilor de numire a miniştrilor interimari, conform Mediafax.ro.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel