Lia Olguţa Vasilescu, răspuns acid pentru Florin Cîţu: "Să stea liniştit specimenul! Nici dacă era să mi se taie o mână..."

StiriDiaspora Team |
Data publicării:
Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

Lia Olguţa Vasilescu a reacţionat duppă ce Florin Cîţu a declarat că nu ar fi vrut să fie votat de aceasta şi de alţi social-democraţi.

"Să stea liniştit specimenul! Nu l-aş fi votat nici dacă era să mi se taie o mână. Colegii parlamentari de la PSD Dolj îmi spun să îi transmit Cîțului că nici ei nu l-ar fi votat. Ca să doarma bibilica liniştită noaptea...", a scris Lia Olguţa Vasilşescu, pe pagina sa de Facebook.

Reacţia sa vine după ce liberalul Florin Cîţu a declarat vineri că mandatul său de premier desemnat a fost acela de a menţine perspectiva alegerilor anticipate şi că nu ar fi acceptat să primească voturile PSD şi ALDE. Întrebat dacă a fost avută în vedere şi varianta în care să preia Guvernul, Florin Cîţu a răspuns: "Dar nu cu voturile PSD şi ALDE".

"Gândul că m-ar fi votat Olguţa Vasilescu, Ciolacu, Iordache, Şerban Nicolae, Tăriceanu m-a făcut să iau această decizie. Eu mă lupt cu aceşti oameni de trei ani de zile. Când e vorba de PSD, ALDE, nu luăm prizonieri. Planul lor era de a trece acest Guvern şi apoi ne impuneau câte 15 secretari de stat, directori şi aşa mai departe. Cum ar fi fost ca în Parlamentul României să strige după mine Olguţa Vasilescu să-mi spună: 'Votul meu te-a făcut premier!"?. Niciodată!! România a mai avut un premier care a fost susţinut de PSD, un premier onest. Şi astăzi plăteşte pentru acest lucru", a susţinut Florin Cîţu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel