Lia Olguța Vasilescu, REPLICĂ pentru Rareș Bogdan: „Mitocanul suprem al politicii românești... Vezi că ți s-a șters rujul”

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

Lia Olguța Vasilescu continuă războiul verbal cu Rareș Bogdan. Fostul ministru PSD a început să spună că ”PNL trimite retarzii să îi rezolve treaba murdară”, referindu-se la faptul că Marian "Ceaușescu" l-a atacat verbal pe Raed Arafat, după ce a fost plimbat de Rareș Bogdan prin Parlamentul European.

Rareș Bogdan i-a dat replica la scurt timp, iar apoi a început confruntarea dintre cei doi.

„Mvaaaai! L-am supărat pe domnu' Rareș, mitocanul suprem al politicii romanești care nu poate emite o frază fără să fie o jignire la adresa PSD sau a altcuiva... Pe tine cine te sancționează pentru mizeriile pe care le arunci de atâta timp în spațiul public? Măcar confirmi faptul ca voi, PNL, l-ați trimis pe acel individ să-l hărțuiască pe Raed Arafat, prin aeroport! Vezi ca ți s-a sters rujul și s-ar putea ca unii chiar să te ia drept mascul...

Citește și Rareș Bogdan, după ce Olguța Vasilescu l-a făcut „retard" pe Marian Ceaușescu: „Până când va rămâne ticăloșia nesancționată?"

Dacă domnu' Rareș a terminat cu lectiile și ora la cosmetică de cănit sprâncene, poate ne explică și de ce guvernul lui a susținut abrogarea ordonanței de plafonare a pensiilor speciale și le-a facut să se dubleze! Că el ragușise in campanie mințind că PNL vrea eliminarea tuturor pensiilor speciale... Nu ne mai ține ocupați cu replicile că avem treabă să arătăm cum sunteți fără fard!”, a scris, pe Facebook, Olguța Vasilescu.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel