Lia Olguța Vasilescu, SCRISOARE pentru Dan Motreanu: „O ultimă invitație la o dezbatere Dăncilă - Iohannis”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Șefa de campanie a prezidențiabilului PSD Viorica Dăncilă, Lia Olguța Vasilescu, i-a trimis, vineri, o scrisoare omologului său de la PNL, Dan Motreanu, în care îi adresează "o ultimă invitație" lui Klaus Iohannis la o dezbatere față în față cu liderul social-democrat.

„Prin intermediul dumneavoastră, îi adresăm din nou domnului Klaus Iohannis o ultimă invitație la o dezbatere față în față cu doamna Viorica Dăncilă. Vă propun ca dezbaterea să aibă loc în prezența tuturor reprezentanților massmedia, în această seară, la ora 20, la Palatul Parlamentului”, se arată în scrisoarea Liei Olguța Vasilescu, adresată lui Dan Motreanu.

Citește și Viorica Dăncilă anunță DEZBATERE cu Klaus Iohannis: "Diseară la ora 20:00. Echipa mea a contactat stafful președintelui"

Ea a reamintit faptul că Iohannis a refuzat să participe la dezbateri alături de Dăncilă.

„Apelurile repetate ale doamnei Viorica Dăncilă și ale altor membri ai PSD pentru o confruntare directă între cei doi candidați ajunși în turul al doilea al alegerilor prezidențiale au fost întâmpinate cu refuzuri din partea domnului Klaus Iohannis. PSD consideră că această atitudine a domnului Iohannis si a PNL reprezintă o sfidare la adresa românilor și a unui proces electoral democratic. Nu poți cere voturile românilor dintr-o ascunzătoare, așa cum face domnul Iohannis. În speranța că răspunsul dumneavoastră va fi de această dată pozitiv, vă informez că sunt gata imediat să avem o întâlnire pentru a pune la punct toate detaliile dezbaterii”, a mai scris Vasilescu, coordonatorul echipei naționale de camapanie a PSD.

Citește și Rareș Bogdan, REACȚIE la apelul Vioricăi Dăncilă: „Dezbaterea e în stradă!"

Scrisoarea Liei Olguța Vasilescu a fost publicată după ce liderul PSD Viorica Dăncilă a lansat, într-o postare pe Facebook în care se declară înfuriată, un ultim apel la dezbatere către contracandidatul său, Klaus Iohannis. Ea propune ca evenimentul să aibă loc vineri seară, la ora 20.00, la Palatul Parlamentului.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel