Lia Olguța Vasilescu, SCANDAL cu ministrul propus de PNL la Muncă: „Ați confirmat știrile că vine apocalipsa!”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Ministrul propus la Muncă, Violeta Alexandru, a declarat astăzi, în cadrul audierilor din comisiile de specialitate ale Parlamentuluui, că obiectivul mandatului său este acela de a încuraja munca.

„Vom elimina supraimpozitarea contractelor part time și le vom impozita la nivelul orelor de muncă pe care oamenii le prestează”, a spus ea.

„Ne angajăm să nu tăiem pensii și salarii”, a mai punctat Violeta Alexandru.

Olguța Vasilescu: În programul de guvernare sunt multe lucruri lăsate în aer. O să vă rog să fiți tranșantă ca să înțelegem cu toții. Spuneți că veți crește contribuția la Pilonul 2. Dacă dvs luați din contribuția către Pilonul 1, automat scade pensia. Dacă nu luați, creșteți contribuția din salariu. Cum veți proceda? Ați spus că nu scade nicio pensiu și niciun salariu, că veți respecta legislația în vigoare, dar legislația poate fi schimbată. Mai creșteți salariile? Nu ne spuneți doar că nu tăiați. Ce înseamnă "respectăm legea pensiilor"? Dacă modificați impozitarea contractelor part time, de unde veți lua banii pentru pensii?

Violeta Alexandru: Dorința mea este de a avea o evidență a tuturor salariaților din privat și a tuturor formelor de muncă pe care aceștia le desfășoară. Nu vom scădea pensiile și salariile. Orice creștere va fi discutată cu partenerii sociali. referitor la banii penstru pensii, în perioada următoare este de datoria mea să lucrez cu ministrul de Finanțe și să mă asigur că vor fi bani pentru pensii și salarii.

Lia Olguța Vassilescu: Ati confirmat stirile ca vine apocalipsa. Am auzit ca au murit 1 milion de pensionari si 1 milion de angajati, sau cifrele date de dvs in comisie nu sunt exacte, dar le veti afla dupa ce va luati consilier profesionisti", a zis fostul ministru.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel