Lia Olguța Vasilescu, despre membrii din Opoziție: „Dacă tot nu au program de guvernare, măcar să îl aplice pe al nostru”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Fostul ministru Lia Olguța Vasilescu a transmis, astăzi, un mesaj prin care laudă creșterile suprafaței irigată a României de când este PSD la guvernare și susține faptul că dacă cei din Opoziție „tot nu au program de guvernare, macar sa il aplice pe al nostru”.

„Cand am venit la guvernare, suprafata irigata a Romaniei era de doar 300.000 de ha. Atat reusisera toate guvernele de dupa revolutie, la un loc. Acum este de 1.400.000 ha. Cred ca este relevanta comparatia.

Suntem pe primul loc in Europa la trei tipuri de culturi, am dat subventiile la timp pentru ca fermierii sa nu se mai imprumute la banci si am infiintat Casa de Comert Agroalimentara Unirea care ar urma sa ia fructele si legumele direct de la producatori si sa le vanda proaspete, la preturi de producator, in magazine de tip economat.

Sper ca aceste masuri sa fie preluate si de o guvernare viitoare pentru ca sunt benefice tuturor romanilor. Daca tot nu au program de guvernare, macar sa il aplice pe al nostru...", a scris Lia Olguța Vasilescu pe pagina de Facebook.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel