Leonardo DiCaprio, postare INEDITĂ din ROMÂNIA: „Trebuie să protejăm pădurile și oamenii care le protejează“

Celebrul actor de la Hollywood, Leonardo DiCaprio a fost impresionat de Marșul pentru Păduri care a avut loc în București, postând mai multe imagini despre acest eveniment pe Instagram.

Celebrul actor Leonardo DiCaprio a postat pe contul de Instagram trei fotografii de la Marșul pentru Păduri care a avut loc duminică, în București. Postarea lui DiCaprio a strâns aproape 150.000 de like-uri în doar două ore şi a generat aproape 1.000 de comentarii.

„Mai mult de 400 de oameni au mărșăluit pe străzile din București, cerând Ministerului Apelor și Pădurilor să pună capăt defrișărilor ilegale și să protejeze ultimele păduri virgine ale Europei. Proteste similare au avut loc în diferite orașe ale țării. În fiecare an, 38 de milioane de metri cubi de lemn dispar din pădurile României.


Majoritatea copacilor sunt tăiați ilegal. Au existat, de asemenea, sute de atacuri împotriva pădurarilor, inclusiv împotriva a doi pădurari care au fost uciși brutal pentru că apărau aceste păduri. Din Amazon până în România, atacurile împotriva celor care apără pădurile au crescut. Trebuie să protejăm pădurile și oamenii care le protejează", a scris Leonardo DiCaprio, alături de fotografiile care ilustrează marşul.

Get it on App Store Get it on Google Play


  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

nxt.23
YesMy