Leș începe CURĂȚENIA în MAPN. Andrei Ignat, OUT din funcția de secretar de stat

Liviu Ludovic |
Data publicării:
Gabriel Les - Ministrul Apararii Nationale
Gabriel Les - Ministrul Apararii Nationale

Ministrul Apărării, Gabriel Leş, a decis eliberarea din funcţia de secretar de stat al Departamentului pentru Armamente a lui Andrei Ignat, propunere care a primit avizul premierului Viorica Dăncilă, informează sâmbătă MApN, într-un comunicat transmis AGERPRES. 

Conform sursei citate, ministrul Apărării a dispus demararea "unui amplu proces de evaluare a activităţii diferitelor structuri ale MApN, ce vizează eficientizarea activităţii instituţiei".

"Rezultatele preliminare au subliniat necesitatea relansării şi reenergizării activităţii manageriale a departamentului responsabil de activitatea de înzestrare. În acest context, ministrul Apărării Naţionale a decis ca oportună eliberarea din funcţie a domnului Andrei Ignat, secretar de stat al Departamentului pentru Armamente, propunere ce a primit avizul premierului", se arată în comunicatul de presă.

MApN precizează că "decizia politică de asigurare a nivelului de două procente din PIB pentru bugetul Apărării trebuie să fie transpusă, în opinia ministrului, într-o manieră dinamică la nivelul structurii ce gestionează programele majore de înzestrare ale Armatei României".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel