La închisoare pentru un loc de parcare: un bărbat din Ploiești l-a lovit mortal pe un altul pentru că ar fi parcat în locul lui

Bogdan Bolojan |
Data actualizării: | Data publicării:

Un bărbat din Ploiești a ajuns la închisoare după ce l-a lovit pe altul care i-ar fi ocupat locul de parcare. Ulterior, cel din urmă a decedat. 

Un individ din Ploiești a fost plasat în arest, în urma unei confruntări care a dus la decesul unei alte persoane. Conflictul a izbucnit în legătură cu poziționarea unui autoturism pe o stradă și a escaladat în momentul în care suspectul, în vârstă de 48 de ani, l-a lovit pe alt bărbat, în vârstă de 50 de ani, acesta din urmă decedând ulterior.

Incidentul a avut loc în luna octombrie a anului precedent, însă autorul a fost identificat abia recent.

Agresorul a fost arestat preventiv

 

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova, împreună cu polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Prahova, l-au reținut pentru 24 de ore pe individul în cauză, care a fost prezentat în fața instanței marți.

Conform comunicatului oficial, "la data de 27 martie, un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova, împreună cu poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Prahova, a reţinut pentru 24 de ore un bărbat de 48 de ani, din municipiul Ploieşti, cercetat pentru comiterea infracţiunii de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte. În fapt, la data de 16 octombrie 2023, în timp ce se afla pe o stradă din municipiul Ploieşti, bărbatul ar fi avut un conflict spontan cu un alt bărbat de 50 de ani, generat de o nemulţumire privind modul de staţionare a autoturismului bărbatului de 50 de ani. Ulterior, conflictul a degenerat, bărbatul de 48 de ani lovindu-l pe celălalt o singură dată în zona feţei, acesta din urmă decedând."

Individul, care încerca să se sustragă investigațiilor, a fost localizat și reținut miercuri, fiind apoi prezentat la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova.

După decizia de reținere, bărbatul a fost deferit Tribunalului Prahova, care a dispus arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel