Kovesi: Mi s-a INTERZIS să vorbesc. Vor să îmi ÎNCHIDĂ gura"

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:

Laura Codruţa Kovesi a făcut primele declaraţii după ce a fost audiată mai mult de şase ore la Secţia pentru investigarea infracţiunilor din justiţie (SIIJ). Kovesi a fost pusă sub control judiciar.

Fosta şefă a DNA a spus că procurorul de caz nu îi dă voie să mai vorbească cu presa despre dosarul în care a fost audiată şi că totul ar fi parte dintr-o campanie de hărţuire la adresa sa.

"Am interdicţie de a vb cu presa despre dosarul în care am fost astăzi citată. Nu am voie să vă spun nimic despre ceea ce s-a întamplat aici astăzi.

Mi s-a interzis de către procurorul de caz să mai vorbesc cu presa despre acest dosar. Nu doresc să am probleme. Cred că este o măsură de a-mi închide gura, de a ne hărţuii pe cei din sistemul judiciar care ne-am făcut treaba", a spus Laura Codruța Kovesi după ce a fost audiată ore bune la SIIJ.

Fosta şefă DNA a legat această campanie de hărţuire de faptul că este candidatul cu cele mai mari şanse la funcţia de procuror european.

"Sunt într-o procedură internaţională în care am ieşit prima. Probabil că disperarea unora că voi putea ocupa acea funcţie a ajuns la numite cote şi din acest motiv nu mai am voie să vorbesc cu presa", a mai spus Kovesi.

Fosta șefă a DNA a fost pusă sub control judiciar în dosarul în care este acuzată de abuz în serviciu, luare de mită şi mărturie mincinoasă în legătură cu aducerea în ţară a fostului director FNI Nicolae Popa.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel