Klemen Hunor: Este prima oară din 2017 când o moțiune de cenzură poate să treacă fără nicio problemă

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Kelemen Hunor, președinte UDMR, a declarat că orice temporizare a depunerii moțiunii de cenzură ”prin tot felul de pretexte va lăsa senzația că nu se dorește preluarea guvernării de către opoziție”.

"Noi, în mai, înainte de alegerile europarlamentare, am luat decizia că nu vom susține mai departe Guvernul PSD-ALDE. De atunci nu s-a schimbat nimic. Am ajuns la concluzia că, în continuare, rămâne decizia din mai în vigoare. Nu susținem Guvernul, unul minoritar de data aceasta. Nu s-a schimbat nimic. Noi am votat moțiunea de cenzură și în trecut, și știam de atunci că nu va trece. Astăzi este prima oară din 2017 când o moțiune de cenzură poate să treacă fără nicio problemă. Eu cred că cei care au anunțat-o au pierdut deja o săptămână. Cred că dacă mai așteaptă o săptămână, s-ar putea să avem o surpriză mare. Să existe o reorientare, că așa e în Parlamentul României, așa e în politica românească de 30 de ani”, a afirmat Kelemen Hunor la Palatul Parlamentului.

Președintele PNL, Ludovic Orban,  a anunțat că formațiunea pe care o conduce va purta în următoarele două săptămâni negocieri cu toate grupurile parlamentare pentru depunerea și adoptarea unei moțiuni de cenzură care să ducă la demiterea Guvernului Dăncilă.

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel