Klaus Iohannis, revoltat că Meleșcanu, "un vechi nomenclaturist" a prezidat ședința solemnă dedicată Revoluției

Narcis Popa |
Data publicării:

Președintele Klaus Iohannis a declarat, într-o discuție informală cu presa la Palatul Cotroceni, că i s-a părut ciudat ca președintele Senatului, Teodor Meleșcanu, "un vechi și cunoscut nomenclaturist", să prezideze ședința solemnă a Parlamentului care a marcat 30 de ani de la Revoluție.

"Mi s-a părut ciudat ca un vechi și cunoscut nomenclaturist să prezideze ședința dedicată Revoluției. Ce bine ar fi fost să se fi dat legea aceea a lustraţiei la momentul potrivit”, a spus Klaus Iohannis.

Șeful statului a precizat, de asemenea, că i s-ar părea potrivită schimbarea celor doi președinți ai Camerelor parlamentare.

Parlamentul s-a reunit, luni, în ședință solemnă consacrată aniversării a 30 de ani de la Revoluția Română din decembrie 1989. Ședința a fost prezidată de președintele Senatului, Teodor Meleșcanu.

La începutul ședinței, parlamentarii și invitații la eveniment au ținut un moment de reculegere în memoria celor care au murit în timpul Revoluției.

La eveniment au mai participat Klaus Iohannis, Ludovic Orban, Principesa Margareta și fostul șef de stat Emil Constantinescu.

Parlamentul a adoptat, cu această ocazie, o declarație consacrată marcării a 30 de ani de la victoria Revoluției Române din decembrie 1989.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel