Klaus Iohannis: „PSD, principalul VINOVAT pentru acest DEZASTRU!”

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

Președintele Klaus Iohannis a declarat, astăzi, că principalul vinovat al faptului că România a intrat complet nepregătită într-o criză sanitară fără precedent este PSD.

„A trecut un an de la alegerile prezidențiale, un an care era destinat construirii României normale, proiectul pentru care cetățenii mi-au acordat încrederea și votul lor. Din păcate, pandemia nu ne-a ocolit nici pe noi. Pe parcursul acestui an, eforturile mele și ale Guvernului s-au concentrat în special pe combaterea epidemiei.

Să nu uităm că la trei decenii de la Revoluție, România a intrat complet nepregătită într-o criză sanitară fără precedent. PSD e principalul vinovat pentru acest dezastru. Am datoria față de toți românii să spun lucrurilor pe nume, pentru că miza e una uriață: destinul României de mâine.

Țara noastră a fost puternic afectată de corupția și incompetența guvernelor PSD care au blocat dezvoltarea și au direcționat fondurile publice către clientela de partid. Nicio reformă nu a scăpat nesabotată de PSD. Adevăratele priorități au fost ingnorate și abandonate și așa ne-am trezit în plină pandemie cu lipsuri majore în sistemul sanitar.

Clientelismul la nivel de politică de stat a dus România în punctul în care statul era în pericol să nu-și mai poată îndeplini misiunea fundamentală: protejarea sănătății și drepturilor cetățenilor”, a declarat Klaus Iohannis.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel