Klaus Iohannis, planuri pentru Paște: Vom fi doar noi doi

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:
presidency.ro
presidency.ro

Președintele Klaus Iohannis a dezvăluit ce planuri are pentru Paște și a anunțat că nu este nicidecum momentul pentru a ne relaxa și a adopta unele măsuri de relaxare, așa cum vedem că fac alte state.

Îmi este greu să vă spun. Avem 2 sărbători pascale în săptămânile care urmează. Duminică este Învierea Domnului pentru catolici, evangheliști, iar celalată duminică pentru cei ortodocși.

Eu, persoanl, voi sărbători Paștele duminica aceasta, care se apropie. Am să vă spun ce voi face și sper că la fel veți face și dumneavoastră. Voi petrece Paștele âmpreună cu soția mea, Carmen.  Vom fi numai noi 2, nu vom merge la biserică, nu vom invita pe nimeni acasă, nu vom invita pe nimeni la masă, vom urmări slujba de Învierea la televizor, vom aprinde o lumânare în casă și ne vom ruga. Asta aștept să faceți cu toții. Este greu, ne cade greu tuturor. De obicei, ne întâlnim cu familia, cu prietenii, ieșim afară! De data aceasta nu se poate! Este foarte important să respectăm și acum de Sfintele Sărbători regulile impuse de autorități!“

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel