Klaus Iohannis o ATACĂ pe Viorica Dăncilă: "Să uite de referendumuri absurde"

Alexandra Steoleaca |
Data publicării:
Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, după anunţul făcut de premierul Viorica Dăncilă potrivit căruia ia în calcul posibilitatea convocării unui referendum legat de înăsprirea pedepselor pentru crimă, viol şi pedofilie, că nu este credibilitate în acest demers şi "să uite de referendumuri absurde".

"Atunci când fac apel la referendumuri nu mai au nicio credibilitate, iar îndemnurile lor nu mai au nicio valoare. (...) Sunt situaţii punctuale cu care voi veni în CSAT. Le cer să uite de referendumuri absurde, să îşi asume răspunderea pentru că ei sunt cei care pot lua decizii şi să adopte soluţii. Societatea românească s-a trezit e implicat şi reacţionează", a declarat Klaus Iohannis.

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat sâmbătă că ia în calcul posibilitatea convocării unui referendum de consultare a românilor în vederea înăspririi drastice a pedepselor pentru crimă, viol şi pedofilie, în contextul crimei de la Caracal.

„De asemenea analizez posibilitatea convocării unui referendum de consultare a românilor penru înăsprirea drastică a pedepselor pentru crimă, viol, pedofilie", a declarat Viorica Dăncilă, la Guvern, conform Mediafax.ro.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel