Klaus Iohannis: „Minciuni și FAKE-NEWS! Asta știe să facă PSD!”

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

Președintele Klaus Iohannis a declarat astăzi la Baia Mare în fața susținătorilor săi faptul că PSD face „minciuni și fake-news”. Totodată, candidatul PNL la prezidențiale a punctat faptul că PSD se pregătește de moțiune de cenzură întrucât doresc să vină înapoi la guvernare pentru că „nu pot să trăiască fără conexiuni la bugetul țării”.

„Minciuni peste minciuni despre mine, despre voi, despre aliații voștri. Asta știe să facă PSD. Și nu e suficient! Au pierdut și au pierdut grav. Au fost trimiși PSD-iștii de trei ori acasă de poporul român. O dată la europarlamentare, la referendum și în primul tur al alegerilor prezidențiale și totuși PSD își face planuri pentru moțiune de cenzură.

Ei vor să vină înapoi. Cum să trăiască PSD fără conexiuni la bugetul țării? Așa ceva cred că sunteți de acord că nu putem să permitem. Trebuie să arătăm PSD-ului unde îi este locul în Opoziție. Dragii mei, vă rog să-i convingeți pe toți românii să meargă la vot! Este extrem de important să mergeți la vot! Atunci vom avea toată legimitatea să reconstruim România, să resetăm România!”, a spus Klaus Iohannis.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel